Ku jemi – Kontaktet

Drejtoria / Qender Degjimi dhe e Pritjes Paresore:
Tirane, Rr Durresit, 98 (pallati i ri prane Gjimnazit Q. Stafa)

Orari: nga e Hena ne te Premte nga ora 9:00 deri 13:00

Kontaktet:

Tel per te marre takim:

Mail

Qender Sociale Polivalente (perkohesisht e mbyllur):
RR. At Anton Luli SJ, n. 21 – Vaqarr (Tirane)
(Prane ures Beshirit)